Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze open dag die donderdag 13 juni as. gehouden wordt.

Ook wij steunen Team Westland! Op woensdag 19 juni as. gaan zij wederom met een groot team aan deelnemers naar de Tourmalet.

Deze week staat Roel van Schie in de folder van de Intratuin in de rubriek 'Kweker van de week'.

Op de website van FOBO vandaag een leuk artikel over hoe wij verduurzamen door o.a. installatie van FOBO Ultra (bandenspanningsysteem).

Momenteel vindt u o.a. onze planten in een presentatie met Hortensia's op de Keukenhof in Lisse.

Vanaf heden kunt u voor de particuliere verkoop van onze Hortensia's terecht op een ander adres.

Vandaag zijn er foto's van Roel gemaakt voor de rubriek 'Kweker van de week' van de Intratuin.

Vanmorgen in Koffietijd werd er door Loretta en Romeo Sommers (Groenstylist & Trendwatcher) aandacht besteed aan de veelzijdige kamerhortensia.

Op 6 en 7 maart as. zal de Royal FloraHolland Trade Fair weer plaatsvinden in Naaldwijk. U bent van harte welkom in onze stand, nummer 14.5.

Volgende week zijn onze eerste Hortensia's leverbaar en daarmee gaat het seizoen weer van start!

Vanmorgen is de IPM in Essen, Duitsland van start gegaan. Tijdens deze internationale vakbeurs zullen wij ons aanbod aan Hortensia’s voor het komende seizoen tonen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Royal FloraHolland Aalsmeer zijn gisteren de winnaars van de Dutch Tulip Awards bekend gemaakt.

Morgen is het zover; de uitreiking van de Dutch Tulip Awards. Onze Wedding Gown uit de Hy-pe collectie is genomineerd in de categorie tuinplanten.

Het Hortensiaseizoen 2019 staat voor de deur! Momenteel staan onze Avantgardes dag en nacht onder toezicht van miljoenen kleine teeltmannen.

Waar het buiten koud en grillig is, genieten de Avantgardes binnen van de heerlijke temperatuur en het licht.

Van 7 t/m 9 november vind de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer weer plaats; de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector.

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben zijn de eerste koude nachten aangebroken. Dit betekent werk aan de winkel op de Oranjepolder.

Deze week worden de eerste échte buiten Hortensia's uitgeleverd vanaf ons buitenveld op de Oranjepolder.

De verkoop van onze duurzame, bloeiende Hortensia's is inmiddels in volle gang.

Hy-pe is een jong maar snel aan populariteit winnend, door Sjaak van Schie geïntroduceerd hortensia-merk.

Hoe moet je een hortensia snoeien? Is het eigenlijk nodig dat je hem ieder jaar snoeit? En hoe houd je hem binnen de perken? 

Onze teeltmannen zorgen d.m.v. biologische bestrijding voor een schitterende 'gezonde' bloeiende Hortensia, die zowel op mens als milieu positieve effecten heeft!

Hortensia of beter gezegd Hydrangea is weer helemaal hip en trendy. Dat je veel plant voor relatief weinig geld krijgt wordt door steeds meer consumenten ontdekt.

Wij zijn druk bezig met de inzet van bodemroofmijt tegen plagen in de bodem bij Hortensia. Ook zijn er graanpollen ingezet voor de opbouw van een leger aan sluipwespen voor de bestrijding van bladluis.

Inmiddels zijn wij gestart met het uitleveren van de eerste orders bloeiende Hortensia's. Week 8 startte met het uitleveren van 1.000 Avantgardes in rieten mand voor een buitenlandse bouwmarkt.

Een kamerhortensia is meer dan een mooie plant vol bloemen. Onderzoekers van Fytagoras Plant Science uit Leiden tonen aan dat de plant een gezond binnenklimaat bevordert.

Open dag bij Sjaak van Schie B.V.

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze open dag die donderdag 13 juni as. gehouden wordt.

Lees meer...
SjaakvanSchieBV Een aantal mooie plaatjes van de Oranjepolder 📷 Deze week worden de eerste échte buiten Hortensia's uitgeleverd van… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 03 juli 2019

SjaakvanSchieBV @Andreadisco Morgen van 8:00 tot 15:00 uur bent u ook nog van harte welkom!

donderdag 13 juni 2019 geantwoord op Andreadisco

SjaakvanSchieBV DONDERDAG 13 JUNI > OPEN DAG! U bent van 8:00 tot 17:00 uur van harte welkom om ons brede assortiment aan Hortensia… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 12 juni 2019

SjaakvanSchieBV Ook wij steunen @teamwestland ☕️ Op woensdag 19 juni as. gaan zij wederom met een groot team aan deelnemers naar de… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 29 mei 20192 retweets

SjaakvanSchieBV Bloeiend de zomer in met de Internationale Hortensiaweek! dlvr.it/R57DFl

maandag 27 mei 20191 retweet

SjaakvanSchieBV Heeft u hem al gespot? 👀Deze week staat Roel van Schie in de folder van de Intratuin in de rubriek 'Kweker van de w… twitter.com/i/web/status/1…

maandag 06 mei 20191 retweet

SjaakvanSchieBV Een leuk artikel over hoe wij ons inzetten voor duurzaamheid door het gebruik van FOBO Ultra:… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 30 april 2019

SjaakvanSchieBV Wij wensen jullie allemaal een hele gezellige Koningsdag morgen! 😃🇳🇱👑 pic.twitter.com/k7l0i6aQwO

vrijdag 26 april 20192 retweets

SjaakvanSchieBV Let it grow, let it grow ☀️ Met temperaturen tot maar liefst 23 graden groeien de Hortensia's heerlijk onder de Por… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 02 april 20191 retweet

SjaakvanSchieBV Op de @visitkeukenhof in Lisse bevindt zich een mooie presentatie van Hortensia's van Hydrangea World, o.a. onze Ho… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 02 april 2019