Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Royal FloraHolland Aalsmeer zijn gisteren de winnaars van de Dutch Tulip Awards bekend gemaakt.

Morgen is het zover; de uitreiking van de Dutch Tulip Awards. Onze Wedding Gown uit de Hy-pe collectie is genomineerd in de categorie tuinplanten.

Het Hortensiaseizoen 2019 staat voor de deur! Momenteel staan onze Avantgardes dag en nacht onder toezicht van miljoenen kleine teeltmannen.

Waar het buiten koud en grillig is, genieten de Avantgardes binnen van de heerlijke temperatuur en het licht.

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben zijn de eerste koude nachten aangebroken. Dit betekent werk aan de winkel op de Oranjepolder.

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze open dag die donderdag 14 juni as. gehouden wordt.

Deze week worden de eerste échte buiten Hortensia's uitgeleverd vanaf ons buitenveld op de Oranjepolder.

De verkoop van onze duurzame, bloeiende Hortensia's is inmiddels in volle gang.

Hy-pe is een jong maar snel aan populariteit winnend, door Sjaak van Schie geïntroduceerd hortensia-merk.

Hoe moet je een hortensia snoeien? Is het eigenlijk nodig dat je hem ieder jaar snoeit? En hoe houd je hem binnen de perken? 

Op 14 en 15 maart as. zal de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair weer plaatsvinden in Naaldwijk. U bent van harte welkom in onze stand, nummer 14.2.

Onze teeltmannen zorgen d.m.v. biologische bestrijding voor een schitterende 'gezonde' bloeiende Hortensia, die zowel op mens als milieu positieve effecten heeft!

Hortensia of beter gezegd Hydrangea is weer helemaal hip en trendy. Dat je veel plant voor relatief weinig geld krijgt wordt door steeds meer consumenten ontdekt.

Inmiddels zijn wij gestart met het uitleveren van de eerste orders bloeiende Hortensia's. Week 8 startte met het uitleveren van 1.000 Avantgardes in rieten mand voor een buitenlandse bouwmarkt.

Wij zijn druk bezig met de inzet van bodemroofmijt tegen plagen in de bodem bij Hortensia. Ook zijn er graanpollen ingezet voor de opbouw van een leger aan sluipwespen voor de bestrijding van bladluis.

Een kamerhortensia is meer dan een mooie plant vol bloemen. Onderzoekers van Fytagoras Plant Science uit Leiden tonen aan dat de plant een gezond binnenklimaat bevordert.

Van 23 t/m 26 januari vindt de IPM Essen weer plaats. Tijdens deze internationale vakbeurs zullen wij ons aanbod aan Hortensia’s voor het komende seizoen tonen.

Het tuinplantenseizoen staat weer voor de deur! Vanaf week 13 gaan wij de eerste tuinplanten uitleveren.

Afgelopen week zijn wij op onze locatie in Portugal gestart met het oprapen, klaarmaken en afsturen van de eerste halfwasorders.

Van 7 t/m 9 november vind de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer weer plaats; de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector.

Dutch Tulip Awards uitgereikt

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Royal FloraHolland Aalsmeer zijn gisteren de winnaars van de Dutch Tulip Awards bekend gemaakt.

Lees meer...
SjaakvanSchieBV Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij @FloraHolland Aalsmeer zijn gisteren de winnaars van de Dutch Tulip Awards… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden1 retweet

SjaakvanSchieBV Morgen is het zover; de uitreiking van de Dutch Tulip Awards. De award gaat naar de meest geslaagde marktintroducti… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden4 retweets

SjaakvanSchieBV Wat een plaatje! In de Oranjepolder is het buitenveld inmiddels helemaal leeg, maar door de betere weersomstandighe… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 28 november 20182 retweets

SjaakvanSchieBV Het Hortensiaseizoen 2019 staat voor de deur! Momenteel staat onze Avantgarde dag en nacht onder toezicht van miljo… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 20 november 20183 retweets

SjaakvanSchieBV Het einde is in zicht! Afgelopen weken zijn de medewerkers op het buitenveld in de polder keihard bezig geweest om… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 14 november 20184 retweets

SjaakvanSchieBV Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor ons jaarlijkse personeelsuitje. Op het programma stonden een puzzeltocht… twitter.com/i/web/status/1…

maandag 12 november 2018

SjaakvanSchieBV Zojuist is de Trade Fair in Aalsmeer van start gegaan. Onze verkopers staan vandaag t/m vrijdag voor u klaar om u a… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 07 november 2018

SjaakvanSchieBV Wij zijn er klaar voor en nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op de @RFHTradeFair van 7-9 novemb… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 06 november 20183 retweets

SjaakvanSchieBV Wist je dat hortensia's een wonderlijke werking hebben? Doordat ze zo veel verdampen zorgen ze voor een goede lucht… twitter.com/i/web/status/1…

dinsdag 09 oktober 20186 retweets

SjaakvanSchieBV Zoals jullie wellicht gemerkt hebben zijn de eerste koude nachten aangebroken. Wij gaan er nu voor zorgen dat alle… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 03 oktober 20183 retweets