40 jaar Sjaak van Schie B.V.

Vandaag is het zover, ons 40-jarig jubileum! (geen grap ?)

Door de aankoop van 1.35 ha land is op 1 april 1980 het bedrijf Sjaak van Schie B.V. gestart op de Harteveldlaan 25 in Honselersdijk. Destijds was de hoofdteelt nog Dianthus, beter bekend als de snij-anjer.

Het bedrijf is door de jaren heen stevig gemoderniseerd, geautomatiseerd en uitgebreid. Door optimalisatie en innovatie in het productie- en afleverproces én het hechte team van medewerkers is Sjaak van Schie B.V. 40 jaar later uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de sector, dat zaken doet met klanten over de hele wereld. Met locaties in Nederland en Portugal leveren wij jaarrond kwalitatief hoogwaardig hortensia plantmateriaal van stek tot eindproduct.

Wij bedanken al onze medewerkers, klanten, (toe)leveranciers en relaties. Met elkaar zijn wij zover gekomen. Dank daarvoor! Trots zijn wij op wat we tot dusver hebben bereikt en ondanks deze coronacrisis kijken wij vol goede moed naar de toekomst!

Roel, James en Sjaak van Schie: hoe trots kun je zijn, 3 generaties van Sjaak van Schie B.V. bij elkaar (van links naar rechts op de foto)

[Foto: Marco van Ammers - Great Magazines]

SjaakRoelJames002