Sjaak van Schie aanwezig tijdens Banenmarkt Wolrd Horti Center

Sjaak van Schie is aanwezig tijdens de banenmarkt die wordt georganiseerd door meerdere partners in het World Horti Center in Naaldwijk. De banenmarkt vindt plaats op 9 februari 2023. Niet voor niets vindt de banenmarkt plaats in deze week, want van 6 tot en met 10 februari is de Westlandse Talentweek. Talent van alle leeftijden is welkom, van primair en secundair onderwijs tot MBO, HBO, WO en werkzoekenden.

Het doel van de week van het Westlandse Talent is: kennis over carrièremogelijkheden in de regio Westland vergroten. Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met bedrijven in Westland? Bijvoorbeeld met Sjaak van Schie? Kom dan ook naar de banenmarkt op 9 februari 2023. Tussen 13.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom.

We vertellen je graag meer over onze organisatie en waarom het zo leuk is om binnen ons familiebedrijf te werken. Ook informeren we je over allerlei ontwikkelingen die gaande zijn bij Sjaak van Schie, de opleidingsmogelijkheden die er zijn en welke de vacatures die we momenteel hebben openstaan.

Je kunt je aanmelden via de QR-code hieronder.

Tot dan!

 Banenmarkt vierkant copy