Wisseling in directie

Als de hortensiaspecialist blijven we ons familiebedrijf continu ontwikkelen. Wij geloven in het creëren van de juiste focus, zoals wij dat doen met de hortensia. Om deze focus binnen ons bedrijf te kunnen borgen, vindt een wisseling plaats in de directie van Sjaak van Schie B.V.

Sjaak van Schie maakt plaats voor Fidélio Alegria en Mike van Schie. Fidélio krijgt de rol van algemeen directeur en Mike van Schie die van commercieel directeur, als nieuw directielid.
Samen met Roel van Schie als operationeel directeur ontstaat hierdoor een directieteam van drie personen, dat de toekomstige ontwikkelingen binnen ons bedrijf op internationaal niveau zal begeleiden.

Sjaak van Schie blijft aan zet als adviseur en ambassadeur om de organisatie te helpen in haar verdere ontwikkeling. Deze verandering stelt ons in staat om de juiste focus te hebben en ondersteuning te bieden aan medewerkers en klanten richting de toekomst.

Wij geloven in samenwerking en met deze opzet verbinden we onze bedrijven in Nederland en Portugal nog sterker. De samenwerking met onze stakeholders zal zo vertrouwd blijven als deze was. We kijken uit naar wat dit jaar en de verdere toekomst ons brengt.

New board members v2

Foto (v.l.n.r.): Mike van Schie, Sjaak van Schie, Roel van Schie, Fidélio Alegria