WPS en Sjaak van Schie B.V. vieren officiële oplevering van geautomatiseerd planthandelingsysteem

Op vrijdag 2 juni vierden we de oplevering van het geavanceerde planthandelingsyssteem van WPS bij Sjaak van Schie B.V. De oplevering van dit systeem markeert een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met WPS. Met dit systeem verbetert de efficiëntie in het afleverproces.

Het geavanceerde camera- en planthandelingsysteem van WPS, speciaal ontworpen om te voldoen aan onze behoeften, integreert de nieuwste technologische ontwikkelingen om een vlotte sortering van onze hortensia’s te garanderen.

Borrel
Het WPS planthandelingsysteem is enkele weken geleden al in gebruik genomen, want het officiële moment van oplevering liet even op zich wachten. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Tijdens de borrel waren medewerkers van Sjaak van Schie B.V. aanwezig en een aantal vertegenwoordigers van WPS.

Onze directeur Roel van Schie hield een korte speech. Daarna werd er geproost op het behalen van een mooie mijlpaal en op een succesvolle samenwerking met WPS.

Dankwoord WPS
WPS wil graag haar oprechte dank uitspreken aan Sjaak van Schie B.V. voor het vertrouwen dat zij in hen hebben gesteld en de nauwe en plezierige samenwerking gedurende dit project. WPS is vereerd om de resultaten van de gezamenlijke inspanningen te presenteren en wenst Sjaak van Schie B.V. heel veel succes toe en Enjoy Handsfree Plant Production.

 

WPS systeem