Happy Hydrangea

Happy Hydrangea

Winterkwaaltjes… u heeft er vast ook wel eens last van: hoofdpijn, droge ogen of neus- en keelklachten. Of heeft u last van een winterdipje, zeker op deze Blue Monday? Dit kan voorkomen worden! En wel op een hele simpele manier, haal een Happy Hydrangea in huis!


De luchtvochtigheid

Deze winterkwaaltjes worden veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid in huis. Een gezonde luchtvochtigheid ligt tussen de 40- en 60%, waar deze vaak in de winter amper 30% is. Fytagoras Plant Science heeft onderzocht dat er geen enkele andere kamerplant is zoals de Hydrangea die zo goed water verdampt. Deze verdamping zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid stijgt en winterkwaaltjes dus worden verminderd. Er worden minimaal twee Hydrangea’s aanbevolen voor een goede werking, maar hoe meer hoe beter!

Voor een gezonde luchtvochtigheid binnenshuis is het dus erg belangrijk om planten naar binnen te halen, dit verminderd winterkwaaltjes. Volgens Fytagoras Plant Science is een Hydrangea hiervoor de meest geschikte kamerplant.

Happy

En om nog even in het kader van Happy te blijven: Wist u dat een Hydrangea symbool staat voor gratie, schoonheid en overvloed? De Happy Hydrangea maakt iedereen vrolijk!

Happy Hydreangea day 640x640