Hortensiaseizoen van start bij Sjaak van Schie B.V.

Het hortensiaseizoen bij Sjaak van Schie is weer van start gegaan en wel in een nieuw jasje, na restyle van de huisstijl van de organisatie. Voortbordurend hierop heeft de kwekerij een aantal mooie nieuwe soorten toegevoegd aan het assortiment. Ook biedt de kwekerij een nieuwe productlijn met toegevoegde waarde aan in de categorie kamerhortensia.

Noviteiten

Sjaak van Schie B.V. heeft verschillende noviteiten in het assortiment. Onder andere de Hi Ocean en de Hi Moon zijn bijzondere rassen. Bijzonder aan deze soorten zijn de kleuren van de bloemen in de plant. Zo is de Hi Moon een witte variant met een rode omlijning en de Hi Ocean bijna kobaltblauw van kleur. Aan de hand van een noviteitenbeleid zet de kwekerij de komende periode diverse soorten ‘in the picture’.

Toegevoegde waarde onder de noemer ‘Hype Creations’

De markt vraagt steeds vaker om concepten met toegevoegde waarde. Bovendien zijn kamerplanten populairder dan ooit. Daar speelt Sjaak van Schie B.V. met een nieuw concept op in. Het betreft diverse kamerhortensia's zoals de Double Dutch of een Avantgarde in een zeegras mand. Beide planten zijn een echte ‘eye catcher’ in de woonkamer. Bovendien zijn de zeegras manden duurzame toevoegingen. Aandacht voor duurzaamheid past bij de ‘core values’ van Sjaak van Schie.