Sjaak van Schie B.V. wint IGOTY Award 2024

Maasdijk, 24 januari 2024 – Op 23 januari tijdens de uitreiking van de International Grower Of The Year (IGOTY) Awards won Sjaak van Schie B.V. de award voor beste kweker in de categorie Young plants. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste kweker in de volgende categorieën: Finished Plants and Trees, Young Plants en Cut Flowers and Bulbs en Sustainability. The International Association of Horticultural Producers (AIPH) reikt de prijs ieder jaar uit. De uitreiking vond plaats in het Congress Center in Essen.

Fidélio Alegria, algemeen directeur bij Sjaak van Schie B.V. is erg trots op de winst: “We waren positief verrast door de nominatie als finalist. Deze nominatie is opnieuw een erkenning voor het geweldige werk van het team en de strategie die het bedrijf volgt. De winst van deze award is als een kers op de taart. Bedankt voor deze eervolle erkenning als een van de beste telers ter wereld en grote dank aan de inzet van ons team. Zonder de inzet van onze collega’s was dit niet mogelijk geweest."

‘We streven ernaar onszelf elke dag te verbeteren’
Het winnen van deze award betekent veel voor het bedrijf: "Als hortensiaspecialisten streven we er elke dag naar om onszelf te verbeteren. Dit is alleen mogelijk door intensieve samenwerking met onze klanten en partners. Het winnen van deze award is een beloning voor ons werk en zal ons helpen om onze strategie verder te ontwikkelen. Niet alleen als veredelingsbedrijf of kweker, maar ook als referentie voor de beste resultaten op het gebied van duurzaamheid en als ESG (Environmental, Social and Governance) bedrijf." 

IGOTY Awards

Foto (v.l.n.r.): Sjaak van Schie, Mike van Schie, Roel van Schie