Glazen Tulp Award 2022-2023

Sjaak van Schie heeft de Hi Moon aangemeld voor de Glazen Tulp Award 2022-2023. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten.

Wat je met alle liefde en aandacht kweekt, zet je met zorg en aandacht in de markt. Dat geldt zeker voor de introductie van Noviteiten en Concepten. Zij verdienen extra aandacht. Daarom zet Royal Flora Holland deze producten in de schijnwerpers met de Glazen Tulp verkiezing. De Glazen Tulp wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste marktintroductie in vijf categorieën.

Hi Moon
Waarom heeft Sjaak van Schie B.V. juist dit ras aangemeld voor deze mooie prijs? “De macrophylla Hi Moon is een halfbolvormige dubbelkleurige hortensia. De kleur van de bloemen is wit, met een rood-roze rand. Niet alleen de kleuren van deze hydrangea zijn uniek. Deze hortensia wortelt en vertakt goed. We hebben dit soort beschikbaar in potmaat 23.”, aldus Roel van Schie – Algemeen directeur bij Sjaak van Schie B.V.

Uw stem telt!
De eerste online stemronde voor de Glazen Tulp is een feit. Tot en met 25 april 2022 kunt u online uw stem uitbrengen op de opvallendste marktintroducties.  

U kunt uw stem uitbrengen in de volgende categorieën:  

  • - Snijbloemen 
  • - Concepten  
  • - Kamerplanten bloeiend 
  • - Kamerplanten groen 
  • - Tuinplanten 

In oktober 2022 vindt de tweede stemronde plaats waarna de vakjury zich als laatste buigt over de finalisten. De uitreiking van de Glazen Tulp vindt plaats op donderdag 15 december a.s. tijdens een feestelijke borrel.  

Helpt u ons verder naar de volgende ronde? STEM NU OP DE HI MOON! U vindt de Hi Moon bij de categorie Tuinplanten. Klik hier voor het Nederlandse stemformulier. Alvast bedankt.

Hi Moon 540px breed