Dutch Tulip Award

Morgen is het zover; de uitreiking van de Dutch Tulip Awards.
Tijdens een feestelijke avond bij Royal Flora Holland in Aalsmeer zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De award gaat naar de meest geslaagde marktintroductie en is ingedeeld in de categorieën snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten.

Dat onze Wedding Gown een bijzonder Hortensia soort is, werd eerder ook erkend door Royal FloraHolland met een nominatie voor de Dutch Tulip Awards. De Wedding Gown is namelijk genomineerd in de categorie tuinplanten en daar zijn wij heel trots op!

‘Wedding Gown, vrij vertaald Trouwjurk. De spierwitte kleur is niet het enige wat dit soort zo bijzonder maakt. Deze dubbelbloemige teller variant kleurt ook zeer mooi door. De kleur verandert van wit in groen en wanneer u hem zeer goed behandeld zelfs in rood. De Wedding Gown is een Hortensia uit de Hy-pe collectie die geschikt is als tuin- en terrasplant.’

Erkenning, waardering en beloning. Het winnen van de Dutch Tulip Award is niet zomaar iets. Het is dé prijs van het jaar als het gaat om noviteiten.

Morgen wordt voor ons dus een spannende dag!
Wij houden u op de hoogte.

Wedding Gown 3